Gymnastik

Schema för höstens gruppgympa hittar ni här.

Det kan förekomma att vi tar kort på passen, vill man inte vara med skicka ett mail till oss, gymnastik@horredssk.se

GYMMIX GRUPPTRÄNING HT-20

Horreds sportklubbs största sektion, som ständigt växer och utvecklas. Vi är en certifierad Gymmix Förening vilket står för utbildade ledare och stort träningsutbud till ett bra pris i trivsamma lokaler nära dig. Vi verkar tillsammans för god hälsa och välbefinnande genom rörelse, träning och gemenskap. Hos oss är alla välkomna!

BOX

På Box är stämningen social och fokuserad, med glimten i ögat. Om du vill finns här utrymme att verkligen ta ut dig. Upptäck urkraften inom dig!

Box är ett pass för alla, oavsett nivå. Passet är inspirerad av boxning men anpassat till gruppträningsnivå i Gymmixanda. I Box ingår också konditionskrävande övningar vilket gör att du övar upp ditt flås rejält. Var beredd på en hård, intensiv och rolig träning!

Passet är ca 75 min långt

PILATES

Pilates är en intelligent träningsform, och ett system med övningar gjorda för att få en stark, smidig och balanserad kropp. Pilates är styrketräning, stabiliseringsträning och smidighetsträning. En säker och effektiv träning som stärker kroppens djupt liggande muskler. Den balanserar styrka och smidighet, förbättrar balans, koordination och cirkulation och förbättrar hållningen.

Är skonsam vilket gör att alla kan utöva det – oavsett kön, ålder eller fysisk status.

Passet är ca 60 min långt

CIRKELTRÄNING

Här tränar vi hela kroppen under 60 minuter. Vi värmer upp tillsammans för att sedan dela upp oss på olika stationer där vi tränar igenom hela kroppen både med och utan redskap. Cirkelträning baseras på enkla, funktionella övningar som ger såväl styrka, kondition, balans och explosivitet och uthållighet. Du kanske ska hoppa, springa, lyfta, kasta, dra eller hålla emot och intensiteten på övningarna anpassas efter egen förmåga. Det som är så bra med cirkelträning är just det: Att vem som helst kan göra det, ingen förkunskap behövs.

Passet är ca 60 minuter långt

GYMPA INTERVALL

Gympa intervall är ett 45 minuters pass där vi erbjuder enkel, funktionell träning med eller utan redskap. Vi arbetar både med styrka och kondition i varierande intervaller. Passet anpassar Du efter Din egen förmåga! Precis som på alla våra pass så inleder vi med uppvärmning och avslutar med en kort stretch.

Passet är ca 45 minuter långt

UTOMHUSTRÄNING

Kom med på utomhusträningen vid Kilagården där vi tränar både kondition och styrka i grupp. Träningen passar alla nivåer och man väljer själv om man vill gå eller springa.

Passet är ca 60 minuter långt

BARNGYMPA

Horreds sportklubb erbjuder barngympa. Då antal barn per grupp är fast går det inte bara att dyka upp för ett pass, plats måste bokas! Hör av er till gymnastik@horredssk.se om ni vill veta mer.

  • Barngrupp 2 – födda 2013-2014 FULLBOKAT!

Passet är ca 60 minuter långt

BARNDANS

Höstterminen 2020 kommer vi att erbjuda dans med inriktning street/jazz för barn mellan 8-13 år, inga förkunskaper krävs!

Det kommer bli två grupper:

  • Barn födda 2010-2012
  • Barn födda 2007-2009 

Inga förkunskaper krävs!

Passet är ca 45 minuter långt

Föranmälan krävs och antalet platser är begränsat. Anmälan görs via mejl från och med söndagen den 16 augusti från klockan 09:00. Först till kvarn gäller… Uppge ditt barns namn och födelseår vid anmälan.

Är ni intresserade av att starta en ny barngrupp där du själv är ledare så tveka inte att höra av dig, se mejladress längst ner på sidan.

Kom i form med oss!

Vill ni komma i kontakt med oss eller har frågor maila oss då på gymnastik@horredssk.se