Gymnastik

Schema för höstens gruppgympa hittar ni här.

Det kan förekomma att vi tar kort på passen, vill man inte vara med skicka ett mail till oss, gymnastik@horredssk.se

GYMMIX GRUPPTRÄNING HT-19

Horreds sportklubbs största sektion, som ständigt växer och utvecklas. Vi är en certifierad Gymmix Förening vilket står för utbildade ledare och stort träningsutbud till ett bra pris i trivsamma lokaler nära dig. Vi verkar tillsammans för god hälsa och välbefinnande genom rörelse, träning och gemenskap. Hos oss är alla välkomna!

BOX

På Box är stämningen social och fokuserad, med glimten i ögat. Om du vill finns här utrymme att verkligen ta ut dig. Upptäck urkraften inom dig!

Box är ett pass för alla, oavsett nivå. Passet är inspirerad av boxning men anpassat till gruppträningsnivå i Gymmixanda. I Box ingår också konditionskrävande övningar vilket gör att du övar upp ditt flås rejält. Var beredd på en hård, intensiv och rolig träning!

Passet är ca 75 min långt

PILATES

Pilates är en intelligent träningsform, och ett system med övningar gjorda för att få en stark, smidig och balanserad kropp. Pilates är styrketräning, stabiliseringsträning och smidighetsträning. En säker och effektiv träning som stärker kroppens djupt liggande muskler. Den balanserar styrka och smidighet, förbättrar balans, koordination och cirkulation och förbättrar hållningen.

Är skonsam vilket gör att alla kan utöva det – oavsett kön, ålder eller fysisk status.

Passet är ca 60 min långt

CIRKELTRÄNING

Här tränar vi hela kroppen under 60 minuter. Vi värmer upp tillsammans för att sedan dela upp oss på olika stationer där vi tränar igenom hela kroppen både med och utan redskap. Cirkelträning baseras på enkla, funktionella övningar som ger såväl styrka, kondition, balans och explosivitet och uthållighet. Du kanske ska hoppa, springa, lyfta, kasta, dra eller hålla emot och intensiteten på övningarna anpassas efter egen förmåga. Det som är så bra med cirkelträning är just det: Att vem som helst kan göra det, ingen förkunskap behövs.

Passet är ca 60 minuter långt

GYMPA INTERVALL

Gympa intervall är ett 45 minuters pass där vi erbjuder enkel, funktionell träning med eller utan redskap. Vi arbetar både med styrka och kondition i varierande intervaller. Passet anpassar Du efter Din egen förmåga! Precis som på alla våra pass så inleder vi med uppvärmning och avslutar med en kort stretch.

Passet är ca 45 minuter långt

UTOMHUSTRÄNING

Kom med på utomhusträningen vid Kilagården där vi tränar både kondition och styrka i grupp. Träningen passar alla nivåer och man väljer själv om man vill gå eller springa.

Passet är ca 60 minuter långt

BARNGYMPA

Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta barn i åldrarna 3-6 år. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta – det är Bamsegympa.

GympaKidz är barngymnastik för 7-12 år. GympaKidz handlar det om att klättra, hoppa, klänga, dansa, och showa. Kreativiteten sjuder och ger utmaningar och rörelseglädje. Våra 7-12 åringar har helt enkelt superkul och växer när de utmanar sig själva i nya roliga äventyr.

Horreds sportklubb erbjuder barngympa. Då antal barn per grupp är fast går det inte bara att dyka upp för ett pass, plats måste bokas! Hör av er till gymnastik@horredssk.se om ni vill veta mer.

  • Barngrupp 1 – födda 2012, uppehåll hösten 2019
  • Barngrupp 2 – födda 2013-2014, terminen startar v.37 och pågår till v.47 med lov v.44. OBS! Gruppen är fullbokad!

Är ni intresserade av att starta en ny barngrupp där du själv är ledare efter genomgången utbildning, så tveka inte att höra av dig till gymnastik@horredssk.se.

Kom i form med oss!

Vill ni komma i kontakt med oss eller har frågor maila oss då på gymnastik@horredssk.se