Racketsporter

Badminton

Vi hälsar så väl gamla som nya medlemmar välkomna till en ny säsong för badminton hösten 2019, då vårsäsongen är avslutad. Datum för höstsäsongen kommer efter sommaren.

Badminton är en kul motionsform för hela kroppen och familjen. Alla åldrar är välkomna!

Schema badminton i Horreds idrottshall.

Tennis

Tennisbanan vid Eksätersvägen är öppen för spel säsong 2019!

Välkommen att spela tennis på vår fina anläggning. För att få tillgång till banan måste man vara medlem i Horreds sportklubb.

Nyckeln till banan kan lösas ut mot en disposition om 100 kronor hos Thomas Backlund 070-58 68 957.

För att få spela bokar man tid i kalendern som sitter på tavlan vid ingången till tennisbanan med sitt namn. Det är viktigt att man bokar även om banan är tom för vår statistik skull. Max speltid är 2 timmar.

Om man vill spela utan att vara medlem kostar det 50 kronor per tillfälle á 2 timmar att hyra banan. Via ett sms innehållande text ”kod till tennisbanan” skickat till antingen Anders 070-27 34 645, Jan 070-66 18 835 eller Martin 070-303 62 50, får ni tillbaka ett sms med en kod till hänglåset vid tennisbanan. Tänk på att svaret inte alltid kommer omgående, så försök att vara ute i god tid.

Glöm inte att hänga tillbaka nyckel och låsa hänglåset efter att ni spelat klart. Koden byts varje söndag.

TÄNK PÅ!!!

Hela klubben drivs av ideella krafter, så det är viktigt att sköta sitt medlemskap eller att betala den väldigt blygsamma pengen för hyra av banan, så vi kan fortsätta spela tennis på vår fina bana.

Glöm inte att sopa banan och linjerna när ni spelat klart.

Kontakt och frågor via mail: racket@horredssk.se

VÄLKOMNA!