Boxpasset inställt.

Vi instruktörer, med stöd av Horreds sportklubbs styrelse, har beslutat att avsluta onsdagarnas Boxpass för denna termin då vi känner att det innehåller delar med alltför stor smittorisk med tanke på Covid-19.

Vi erbjuder fortfarande Cirkelträning (Horredshallen) måndagar kl 19:00, Pilates (Sjöbyskolans gympasal) och Uteträning (vid Kilastugan) på tisdagar kl 19:00 samt Gympaintervall kl 19:30 på torsdagar (Helsjöns gympasal). Tänk på att inte träna om du inte känner dig helt frisk!

Vi är så glada och tacksamma för alla härliga motionärer som kommer och tränar med oss vecka efter vecka och vi känner oss ledsna över att behöva ställa in men tror och hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Hoppas ni istället har möjligheten att ta er ut och njuta av de allt ljusare kvällarna!

Allt gott till Er alla!

HSK’s instruktörer

Tipspromenaden.

God morgon, välkommen till tipspromenaden. Starttid 10-12. Stugan är öppen för dem som vill. Vi ordnar så att ni kan köpa startkort och annat från utsidan för er som vill hålla er ute. SMHI spår inget regn på förmiddagen. Spåret är ok, lite blött på vissa ställen, men med bra skor inga problem. Vi vill gärna fortsätta med dessa promenader trots corona, hoppas ni vill också. Vi gör vad vi kan för att minska smittorisken.

Hälsar motionsgruppen i Horreds Sportklubb

Oroliga tider

I dessa tider är det inte lätt att veta hur man ska bete sig. Vi i styrelsen i Horreds sportklubb har diskuterat hur vi ska förhålla oss till Covid-19 i vår verksamhet. Då träning och rörelse är en viktig del av folkhälsan kommer vi att fortsätta som vanligt tills vidare. Om andra rekommendationer kommer från Folkhälsomyndigheten eller Marks kommun kommer detta självklart att ändras. Detta kan ju gå snabbt, så håll gärna utkik på vår hemsida och Facebooksida.

Vi uppmanar alla våra medlemmar att använda sitt sunda förnuft, undvik onödig kroppskontakt och stanna hemma om ni har minsta förkylningssymptom. Vi kommer göra det vi kan för att minska smittorisken i vår verksamhet.

Väl mött

Styrelsen i Horreds sportklubb