INFORMATION OM BADMINTON TRÄNINGEN

Med anledning av att Horreds hallen stänger för renovering kommer Badminton träningen göra ett kortare uppehåll.

Vi spelar som vanligt i stora hallen fram tills den 14 februari, därefter gör vi ett uppehåll tills den nya lilla hallen öppnar i Horredshallen den 2 mars.

Vi kommer sedan spela i lilla hallen tills stora hallen öppnar igen, samma träningstider som tidigare.

På tisdagar kommer vi dela hall med pingisen, vilket innebär att vi endast har en badmintonplan när vi är i den lilla hallen. Eventuellt får vi ha tillgång till hela lilla hallen efter klockan 21, beroende på hur länge pingisträningen håller på.

På söndagar har vi hela lilla hallen, vilket innebär att vi kan ha upp till tre badmintonplaner.

Vi uppdaterar hemsida och Facebook så snart vi får ny information.

Tack för ert tålamod.

VIKTIGT MEDDELANDE OM HORREDSHALLEN

Vi har fått uppdaterad information kring renoveringen av Horredshallen.

Stängningen av hallen är framflyttad vilket innebär att vi kan fortsätta med våra pass i hallen och inte behöver flytta verksamheten till Helsjöns folkhögskola förrän vecka 8, måndagen den 17 februari.

Hjälp oss sprida detta genom att berätta för dina gympakompisar, nya som gamla! Vi uppdaterar hemsida och Facebook så snart vi får ny information!

Tack för ert tålamod!

Renovering av damernas bastu Kilagården

Dambastun i Kilagården kommer att renoveras de närmsta veckorna. Redan nu till helgen påbörjas förberedelserna med rivning inför att hantverkarna dyker på tisdag den 14 januari.

Detta kommer påverka att damernas omklädningsrum inte kommer kunna nyttjas vardagar mellan klockan 06:00-18:00 samt under rivningen som sker till helgen.

Vi ber om överseende om att omklädningsrummet kan vara lite stökigt den närmsta tiden.