Korrigeringar i gruppträningsschemat

Då var det dags för korrigeringar i gruppträningsschemat igen.

Eftersom det kommit ytterligare rekommendationer om att idrottsföreningar bör hålla träningar utomhus om man har möjlighet så kommer vi följa det.

Från och med påskveckan v.15 så kommer vi erbjuda utepass på tisdagar klockan 19:00 vid Kilastugan och torsdagar klockan 19:00 med samling vid Horredshallens nya entré. Torsdagspasset blir fortsatt Gympaintervall men med gräs under fötterna istället.

På torsdagarna får ni komma ombytta och duscha hemma!

Observera att INGA inomhuspass sker från och med nu!

Varmt välkomna till uteträningarna hälsar alla instruktörer.

Boxpasset inställt.

Vi instruktörer, med stöd av Horreds sportklubbs styrelse, har beslutat att avsluta onsdagarnas Boxpass för denna termin då vi känner att det innehåller delar med alltför stor smittorisk med tanke på Covid-19.

Vi erbjuder fortfarande Cirkelträning (Horredshallen) måndagar kl 19:00, Pilates (Sjöbyskolans gympasal) och Uteträning (vid Kilastugan) på tisdagar kl 19:00 samt Gympaintervall kl 19:30 på torsdagar (Helsjöns gympasal). Tänk på att inte träna om du inte känner dig helt frisk!

Vi är så glada och tacksamma för alla härliga motionärer som kommer och tränar med oss vecka efter vecka och vi känner oss ledsna över att behöva ställa in men tror och hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Hoppas ni istället har möjligheten att ta er ut och njuta av de allt ljusare kvällarna!

Allt gott till Er alla!

HSK’s instruktörer

Oroliga tider

I dessa tider är det inte lätt att veta hur man ska bete sig. Vi i styrelsen i Horreds sportklubb har diskuterat hur vi ska förhålla oss till Covid-19 i vår verksamhet. Då träning och rörelse är en viktig del av folkhälsan kommer vi att fortsätta som vanligt tills vidare. Om andra rekommendationer kommer från Folkhälsomyndigheten eller Marks kommun kommer detta självklart att ändras. Detta kan ju gå snabbt, så håll gärna utkik på vår hemsida och Facebooksida.

Vi uppmanar alla våra medlemmar att använda sitt sunda förnuft, undvik onödig kroppskontakt och stanna hemma om ni har minsta förkylningssymptom. Vi kommer göra det vi kan för att minska smittorisken i vår verksamhet.

Väl mött

Styrelsen i Horreds sportklubb

INFORMATION OM BADMINTON TRÄNINGEN

Med anledning av att Horreds hallen stänger för renovering kommer Badminton träningen göra ett kortare uppehåll.

Vi spelar som vanligt i stora hallen fram tills den 14 februari, därefter gör vi ett uppehåll tills den nya lilla hallen öppnar i Horredshallen den 2 mars.

Vi kommer sedan spela i lilla hallen tills stora hallen öppnar igen, samma träningstider som tidigare.

På tisdagar kommer vi dela hall med pingisen, vilket innebär att vi endast har en badmintonplan när vi är i den lilla hallen. Eventuellt får vi ha tillgång till hela lilla hallen efter klockan 21, beroende på hur länge pingisträningen håller på.

På söndagar har vi hela lilla hallen, vilket innebär att vi kan ha upp till tre badmintonplaner.

Vi uppdaterar hemsida och Facebook så snart vi får ny information.

Tack för ert tålamod.

Renovering av damernas bastu Kilagården

Dambastun i Kilagården kommer att renoveras de närmsta veckorna. Redan nu till helgen påbörjas förberedelserna med rivning inför att hantverkarna dyker på tisdag den 14 januari.

Detta kommer påverka att damernas omklädningsrum inte kommer kunna nyttjas vardagar mellan klockan 06:00-18:00 samt under rivningen som sker till helgen.

Vi ber om överseende om att omklädningsrummet kan vara lite stökigt den närmsta tiden.

Mörka tider blir ljusare

Efter önskemål har vi utökat tiden för när du kan tända elljusspåret vid Kilagården. Är du morgonpigg och vill ta en löprunda kan du nu springa utan pannlampa. Belysningen tänder du upp från ett ljusreglage vid stugan. Redan från klockan 05:45 kan belysningen tändas upp, den släcks automatiskt efter soluppgång. På kvällen går det att tända belysningen efter skymning och därefter lyser det fram till klockan 22:00.