NYHET! Afrodans på söndagar!

Varmt välkomna på Afrodans på söndagar, klockan 16:00-17:00 i Lilla Horredshallen från och med vecka 3.

Afrodans är ett pass med stor rörelseglädje och motion till afrikanska rytmer. Passet anpassar du efter din egen förmåga och passar dig mellan 10-100 år (yngre personer är välkomna tillsammans med vuxet sällskap).

Ungdomsledarstipendium 2023 tilldelas Josefin Andersson

Varbergs sparbanks ungdomsledarstipendium betalas ut som en belöning och stimulans för ett värdefullt ideellt ungdomsarbete.

Josefin tilldelades stipendiet med motiveringen:

”Josefin brinner för barns rättighet till rörelse och jobbar ständigt för att hålla klubbens barn- och ungdomsverksamhet vid liv. I allt från att själv leda barngrupper till att samordna de ideella krafterna bakom verksamheten. I en liten ort som Horred är dessa initiativ extra viktiga, så att barnen inte blir beroende av skjuts till sina aktiviteter. Josefin är en klippa – både för klubben och bygdens barn!”

Horreds sportklubbs styrelse är oerhört stolta och glada. Stort grattis!!!

Nyhet! Barngympa för barn födda -20 – FULL!!!

Uppdatering 2023-09-10 – Gruppen är full!

Barngympa för barn födda 2020 är ny från hösten 2023 och anmälan till gruppen kan tidigast göras från den 4 september kl 08:00. Anmälan sker genom mejl till gymnastik@horredssk.se. Läs mer på sektionssidan gymnastik & barngympa om vilka uppgifter vi behöver.

I denna grupp tränar vi och leker tillsammans, vilket innebär att både barn och vuxna är ombytta och tränar ihop. Passet är ca 45 minuter långt och fokuserar på rörelseglädje och motoriska moment för att öka barnens tilltro till sin fysiska förmåga.

HSK Rundan 19 september!

Vi i Horreds sportklubb bjuder in er alla till HSK Rundan den 19 september!

HSK Rundan är en fem kilometer snitslad barnvagnsvänlig bana i Horred, på grus, asfalt, stig och väg som du tar dig fram på genom att gå, lunka eller springa.

Starten går klockan 18:30 vid Horredshallen, men kom gärna till vår gemensamma uppvärmning som vi drar igång 18:15.

Kostnad 50 kr per person.

Föranmäl dig senast den 17 september genom att Swisha till 123 188 48 81, glöm inte att uppge namn. Det kommer finnas frallor och drickor till alla som föranmäler sig.

Utlottning av priser bland alla som deltar!

VARMT VÄLKOMMEN!

Mer information finns på följande länkar.

Informationsblad

Karta

HSK Rundan hemsida