Oroliga tider

I dessa tider är det inte lätt att veta hur man ska bete sig. Vi i styrelsen i Horreds sportklubb har diskuterat hur vi ska förhålla oss till Covid-19 i vår verksamhet. Då träning och rörelse är en viktig del av folkhälsan kommer vi att fortsätta som vanligt tills vidare. Om andra rekommendationer kommer från Folkhälsomyndigheten eller Marks kommun kommer detta självklart att ändras. Detta kan ju gå snabbt, så håll gärna utkik på vår hemsida och Facebooksida.

Vi uppmanar alla våra medlemmar att använda sitt sunda förnuft, undvik onödig kroppskontakt och stanna hemma om ni har minsta förkylningssymptom. Vi kommer göra det vi kan för att minska smittorisken i vår verksamhet.

Väl mött

Styrelsen i Horreds sportklubb

INFORMATION OM BADMINTON TRÄNINGEN

Med anledning av att Horreds hallen stänger för renovering kommer Badminton träningen göra ett kortare uppehåll.

Vi spelar som vanligt i stora hallen fram tills den 14 februari, därefter gör vi ett uppehåll tills den nya lilla hallen öppnar i Horredshallen den 2 mars.

Vi kommer sedan spela i lilla hallen tills stora hallen öppnar igen, samma träningstider som tidigare.

På tisdagar kommer vi dela hall med pingisen, vilket innebär att vi endast har en badmintonplan när vi är i den lilla hallen. Eventuellt får vi ha tillgång till hela lilla hallen efter klockan 21, beroende på hur länge pingisträningen håller på.

På söndagar har vi hela lilla hallen, vilket innebär att vi kan ha upp till tre badmintonplaner.

Vi uppdaterar hemsida och Facebook så snart vi får ny information.

Tack för ert tålamod.

Asfaltering av parkeringen vid Horredshallen

Det har kommit information från Marks kommun att asfalteringen vid Horredshallen är försenad och att det kan bli trångt med parkering måndag till onsdag (16-18 september), se bild bifogad från kommunen nedan. Från och med torsdag den 19 september kommer den stora parkeringen åter vara tillgänglig för bygdegården och idrottsföreningarna.

Träning hösten 2019

Nu startar våra träningspass, se schema för gymnastik.

Du kan läsa på om våra olika pass på sektionssidan gymnastik.

Badminton startar vecka 36, se schema för badminton.

Observera! Då Horredshallen renoveras kommer vi under delar av höstterminen inte ha tillgång till några omklädningsrum, så kom ombytta! Ingång till hallen sker från kortsidan mot grusparkeringen. Vi ber om ert överseende med detta och ser fram emot en ny fräsch Horredshall till våren 2020.