Tipspromenad 25 mars

En bra dag är en dag med tipspromenad och så var det våffeldag också och det hade vi i stugan. Tack till er som kom och gick. Tack Carina, Britt-Louise och Sol-Britt som fixade i stugan. Agneta och Hans som satte ut och tog in frågorna.

Fortfarande är spåret tufft med snö och halka men nu är det snart påskuppehåll  och helgen efter det när vi har tipspromenad igen,  hoppas vi på att det skall vara bra spår igen. Välkomna då

GLAD PÅSK

Motionssektionen

 

 

Tipspromenad 18 mars resultat

En bra dag är en dag med tipspromenad. Spåret var en utmaning idag, men ni var många som kom och det var väldigt trevligt tycker vi. Våffeldoften spred sig i stugan och vi värmde upp med en brasa i den öppna spisen.

Tack till Siv, Agneta och Annki som fixade i stugan och Jonny och Hans som plockade in och ut frågorna. Idealla krafter som gör det möjligt med dessa trevliga promenader.

välkomna nästa söndag.

Motionssektionen

 

 

 

 

 

Resultat Tipspromenad 4 mars

Det var en trevlig tipspromenad i dag.
Det doftade våfflor och en brasa var tänd i brasan i stugan. Det var snö i spåret, behaglig temperatur och solen tittade fram  imellanåt. Här kommer resultatet denna Vasaloppsdag. Välkomna nästa Söndag. Nu kör vi 5 Söndagar framåt i vår ( ej Söndagen under Påsk) så ta chansen till trevlig promenad med en bra blandning på frågor.

Tack till er som hjälpte till idag: Kerstin, Vivika och Annki i stugan och Ingvar som sandade runt stugan och Hans som tog in frågorna efteråt. Allt ideellt för föreningen.

//Motionssektionen

 

Höstens vinnare av tusenlappen i Tipspromenaden

Grattis Firat! Du blev lycklig vinnaren av säsongens 1000 kr. Vi sparar alla era svarstalonger från alla tipspromenader på hösten och efter vår sista promenad som nu på hösten var Tomtepromenaden 26/11 drog vi just din. Så här överlämnar vi pengarna till dig och ha så roligt för dem:)

Vi i motionssektionen önskar er en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR så syns vi till våren igen på våra promenader.

gm Annki

Vinnare av tipspromenadens vår vinst på 1000 kr!

På loppisen igår 1 maj, drog vi säsongens tipspromenad vinst på 1000 kr. Av alla startkort som vi sparat så drog vi en lycklig vinnare. Grattis Kerstin Elmquist, roligt att lämna över kuvertet med vinsten till dig. Vi ses till hösten igen alla glada tipspromenadvänner:)

Varma Hälsningar Motionsgruppen

Platser kvar till Vårruset. Häng på!

Hej vill du hänga med och springa/gå i vårruset 8 maj, det finns platser kvar i vår buss som går från bilisten kl 16.50. Det kostar 275 kr anmälningsavgift plus ca 180 kr för bussen. Om du redan är anmäld men behöver en plats i bussen så går också det bra, ring mig. Mobilnr 0729746770 eller maila annki.andreasson@gmail.com
Annki/motionssektionen.