Korrigeringar i gruppträningsschemat

Då var det dags för korrigeringar i gruppträningsschemat igen.

Eftersom det kommit ytterligare rekommendationer om att idrottsföreningar bör hålla träningar utomhus om man har möjlighet så kommer vi följa det.

Från och med påskveckan v.15 så kommer vi erbjuda utepass på tisdagar klockan 19:00 vid Kilastugan och torsdagar klockan 19:00 med samling vid Horredshallens nya entré. Torsdagspasset blir fortsatt Gympaintervall men med gräs under fötterna istället.

På torsdagarna får ni komma ombytta och duscha hemma!

Observera att INGA inomhuspass sker från och med nu!

Varmt välkomna till uteträningarna hälsar alla instruktörer.

Boxpasset inställt.

Vi instruktörer, med stöd av Horreds sportklubbs styrelse, har beslutat att avsluta onsdagarnas Boxpass för denna termin då vi känner att det innehåller delar med alltför stor smittorisk med tanke på Covid-19.

Vi erbjuder fortfarande Cirkelträning (Horredshallen) måndagar kl 19:00, Pilates (Sjöbyskolans gympasal) och Uteträning (vid Kilastugan) på tisdagar kl 19:00 samt Gympaintervall kl 19:30 på torsdagar (Helsjöns gympasal). Tänk på att inte träna om du inte känner dig helt frisk!

Vi är så glada och tacksamma för alla härliga motionärer som kommer och tränar med oss vecka efter vecka och vi känner oss ledsna över att behöva ställa in men tror och hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Hoppas ni istället har möjligheten att ta er ut och njuta av de allt ljusare kvällarna!

Allt gott till Er alla!

HSK’s instruktörer

Träning hösten 2019

Nu startar våra träningspass, se schema för gymnastik.

Du kan läsa på om våra olika pass på sektionssidan gymnastik.

Badminton startar vecka 36, se schema för badminton.

Observera! Då Horredshallen renoveras kommer vi under delar av höstterminen inte ha tillgång till några omklädningsrum, så kom ombytta! Ingång till hallen sker från kortsidan mot grusparkeringen. Vi ber om ert överseende med detta och ser fram emot en ny fräsch Horredshall till våren 2020.