Boxpasset inställt.

Vi instruktörer, med stöd av Horreds sportklubbs styrelse, har beslutat att avsluta onsdagarnas Boxpass för denna termin då vi känner att det innehåller delar med alltför stor smittorisk med tanke på Covid-19.

Vi erbjuder fortfarande Cirkelträning (Horredshallen) måndagar kl 19:00, Pilates (Sjöbyskolans gympasal) och Uteträning (vid Kilastugan) på tisdagar kl 19:00 samt Gympaintervall kl 19:30 på torsdagar (Helsjöns gympasal). Tänk på att inte träna om du inte känner dig helt frisk!

Vi är så glada och tacksamma för alla härliga motionärer som kommer och tränar med oss vecka efter vecka och vi känner oss ledsna över att behöva ställa in men tror och hoppas att ni har förståelse för vårt beslut. Hoppas ni istället har möjligheten att ta er ut och njuta av de allt ljusare kvällarna!

Allt gott till Er alla!

HSK’s instruktörer

Kommentera